är en FinnFlyer 36 Club med hemmahamn i Saltholmen, Göteborg. Båten hämtades i Jakobstad, Finland, lagom till Gotland Runt 2009.
Säsongen 2011 kommer som vanligt präglas av mycket träning under våren och deltagande i en del lyskappseglingar på hemmavatten, men årets höjdpunkter blir Kieler Woche och ORCi EM på Hankö.

Vi har ett nära samarbete med Seldén och är en del i deras utveckling av däcksutrustning, vilket ni kommer att kunna följa här på bloggen.

tisdag 12 oktober 2010

En seger och en tredje plats

Nu har Västkustens Seglarförbund presenterat totalresultaten för Liros SRS Cup och West Side Cup och för vår del blev det två resultat som vi är mycket nöjda med.

I Liros SRS Cup Syd så vann vi totalen några poäng före Johan Söderberg i sin cumulus "Strecket" och på tredje plats kom Ulf Danielsson i en Alpha. I cupen ingick Stora Oset, Framnäsvalsen, Pater Noster Race, Fragancia Cup, 100 års Jubileumsregatta, Rödskärspricken och Sista Chansen. Det är en tydlig uppdelning på deltagarna, det är ett gäng som kör i Göteborg-Stenungsund området och ett gäng söder om Göteborg, synd att det inte är någon båt som orkar flytta på sig lite längre, men vi kan inte skylla på annat än krockar i almanackan.

I West Side Cup blev det en trejeplats efter Mattias Wilson, Bavaria 38 Match - Draklunne och Patrik Persson, X-99 exilia. Draklunne har seglat mycket jämnt hela säsongen och vi har tyvärr inte lyckats slå dem i någon segling. Stort grattis! Nästa år tar vi er :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar